web analytics

   Restitutiebeleid

Terugbetalingsbeleid met 7 dagen geld-terug-garantie

Bij Livetvplus willen we ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met onze service. Als u technische vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons technische team zal niet van uw zijde wijken totdat u tv kijkt! Als u echter van mening bent dat de service die u heeft aangeschaft niet aan uw eisen voldoet en u heeft geprobeerd problemen op te lossen met onze ondersteuningsmedewerkers, willen we de zaken rechtzetten.

Hoewel we graag willen weten waar het mis is gegaan of hoe we kunnen verbeteren, volgt u de onderstaande stappen voor een volledige terugbetaling binnen 7 dagen na uw aankoopdatum. Als de 7 dagen zijn verstreken en u nog steeds een probleem heeft, kunt u op elk moment contact met ons opnemen via onze Whatsapp of via e-mail om uw probleem op te lossen.

Stappen voor het aanvragen van een terugbetaling: Neem contact met ons op via Whatsapp of via ons ondersteunings-e-mail. Gebruik hetzelfde e-mailadres dat u heeft gebruikt om onze diensten te kopen. Vermeld uw factuurnummer.

 

Livetvplus, de beste IPTV-service sinds 2018, heeft meer dan 44.133 tevreden klanten en is daarmee de toonaangevende IPTV-provider wereldwijd!

Copyright © Livetvplus  2018-2024

+31 6 27973634

Roald Amundsenstraat 60 Emmen 7825 AV Netherlands